Om Alois assistans

”Vi vill ge människor de rättigheter de har rätt till.”

1993 fick jag och Eva Håkansson en son med funktionsnedsättning och jakten på bra assistans pågick under många år. Vi provade olika assistansalternativ såsom kommun, kooperativt och privata bolag men varje gång var det något som inte fungerade. 2005 bestämde vi oss för att starta NOA Personlig Assistans i Sölvesborg och göra saker på vårt sätt. Detta har visat sig vara rätt väg att gå och idag är jag stolt över den assistans som vi kan erbjuda våra kunder. Det handlar främst att ge människor de rättigheter de har rätt till men vi har också förståelse genom våra egna erfarenheter inom personlig assistans.

Sedan 2019 driver jag ALOIS Assistans tillsammans med fantastiska kollegor. Med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället gör vi livet enklare för våra kunder. Varmt välkommen du också!

Jerry Håkansson

VD, ALOIS Assistans

VÅRA VÄRDERINGAR

Varje dag ska vara som du vill ha den

Vi på ALOIS Assistans har fem värdeord som vi har med oss varje dag i vårt arbete:

ANSVAR

Vi tar ansvar för hela din assistanssituation, allt från att hjälpa till med ansökan till att anställa de assistenter du själv har valt.

LYHÖRDHET

Din personliga assistans ska fungera som du själv vill ha den. Vi är lyhörda och dina personliga assistenter arbetar alltid utifrån dina behov och önskemål.

OMTANKE

Vi arbetar kontinuerligt med att du som kund ska ha de absolut bästa förutsättningarna till en väl fungerande assistans.

INTEGRITET

För oss är kundens personliga integritet och rätt att bestämma över sitt eget liv en självklarhet.

SAMARBETE

Tillsammans utformar vi den allra bästa assistansen för dig.