Våra fördelar

Som kund hos OSS får du många fördelar, bl a erbjuder vi:

Kontaktperson

Du har alltid en egen kontaktperson på något av våra lokala kontor i Ängelholm eller Örkelljunga. Kontaktpersonen hjälper dig med allt som rör din personliga

Juridisk hjälp

Fler än hälften av våra kunder har fått sin personliga assistans genom hjälp av oss. Vi hjälper till med alla kontakter med kommun och försäkringskassa och har en jurist som hjälper till vid alla överklaganden mm. Tjänsten är alltid kostnadsfri för dig!

Personlig assistent

Som kund hos oss väljer du alltid vem som skall arbeta hos dig. Väljer du en anhörig, nära vän eller någon annan helt utomstående bestämmer du själv. Vi hjälper dig med rekrytering och har det fulla arbetsgivaransvaret för dina personliga assistenter.

Trygg anställniing

Dina personliga assistenter omfattas av kollektivavtal mellan Kommunal och KFO. Vi erbjuder stöd i assistansrollen, friskvård, kompetensutveckling och handledning för bara att nämna något. Väljer du att inte själv vara arbetsledare för dina assistenter utser vi, tillsammans med dig eller din företrädare, någon annan som mot ett arvode har det övergripande ansvaret för arbetsledningen hos dig.

Jourtelefon

Vi har en jourtelefon där du kan nå oss på dygnet runt 7 dagar i veckan. Hit vänder du dig om något akut inträffar utanför kontorstid och där vi som arbetsgivare behöver bli informerade eller kan hjälpa dig i din situation.

Nära dig

Vi har kontor i både Ängelholm och Örkelljunga och tar emot kunder främst från skåne, halland och småland. Vi tror att närheten och den personliga kontakten med våra kunder och anställda är viktig för att vi skall kunna ge den bästa assistansen för dig.

Vi som arbetar på ALOIS. Vi på Alois Assistans har lång erfarenhet av personlig assistans. Även om företaget inte har funnits längre än sedan 2011 har vi som arbetar här arbetar med olika områden inom LSS sedan lagen kom 1994. Vi har därför skaffat oss en bred kompentens inom alla frågor som rör personlig assistans och kan hjälpa våra kunder på bästa sätt.